NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Alan Yhteiset Huoltoasemapäivät järjestetään 2.–4.10.2024 Holiday Club Saimaan Rauhassa, Lappeenrannassa.         

Tapahtuman järjestäjinä ovat Neste Kauppiaat ry, SEO, St1 Kauppiaat ry, Teboil-kauppiaat ry ja Liikennepalvelukauppiaat ry. Paikalle kutsutaan yli 900 kauppiasta!

Keskiviikko 2.10.2024 pitää sisällään kauppiasyhdistysten ja öljy-yhtiöiden kokoukset ja muun oman ohjelman. Päivän aikana on mahdollisuus hyödyntää myös Holiday Clubin kylpylämaailmaa. Illalla on luvassa herkullinen buffetillallinen, karaokea ja tanssin riemua DJ:n tahtiin. Illan teemana on Halloween! Pukeudu teeman mukaisesti tai tule omana itsenäsi, parhaat asut palkitaan!

Torstaina 3.10.2024 HUAS Areenalle rakentuu vuoden tärkein liikennepalvelualan myyntinäyttely 8.00 alkaen. 9.00 – 10.00 on mahdollisuus osallistua kuplivaan joogaan.
Myyntinäyttelyn kesto on 12.00–16.00.
Myyntinäyttelyssä on erinomainen mahdollisuus tavoittaa kaikkien lippukuntien kauppiaat kerralla, omien brändien kauppiaita unohtamatta.
Näyttely puretaan heti näyttelyn päätyttyä 16.00.

Myyntinäyttelyn jälkeen on vuorossa perinteinen HUAS keilakilpailu, jossa kauppiaat ja yhteistyökumppanit pääsevät mittelemään keilamestaruudesta.

Illan kruunaa HUAS Gaala. Tiedossa on upea illallinen, palkitsemiset ja muuta ohjelmaa. Pukukoodi on tumma puku, juhlan teemana Oopperan kummitus. Ilta jatkuu Gaalan jälkeen elävän musiikin rytmittämänä.

Näyttelyosastojen hinnat 2024 

Timantti 3 900,- alv 0 %
Platina 2 900,- alv 0 %
Kulta 2 300,- alv 0 %

 

Näyttelypaikkojen varaaminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä.

Timanttipaikat ovat sijainniltaan ja kooltaan ehdottomasti parhaita.

Platinapaikat sijoitellaan ottaville paikoille. Holiday Club Saimaan Rauhan areenan näyttelytila-asetteluna kaikki sijainnit ovat hyviä, mutta Platinapaikat kohdennetaan erityisen tarkkaan valituille sijainneille.

Näyttelypaikkojen lopullinen layout valmistuu ja julkaistaan, kun kaikki näytteilleasettajat ovat tiedossa.

Näyttelypöytäyksikkö on peruskokouspöytä, joka Holiday Clubilta löytyy. Näytteilleasettaja voi käyttää omia pöytiään tai rakennelmiaan, jotka suhteutuvat valitun paikan kokoon.

Näyttelyosastojen koot jakautuvat seuraavasti:

Timanttipaikka on kahden tai kolmen näyttelypöydän kokoinen paikka erityissijainnilla.

Platinapaikka on kahden näyttelypöydän kokoinen paikka.

Kultapaikka on yhden näyttelypöydän kokoinen paikka.

Tervetuloa tekemään tulosta syksyn suurimpaan huoltoasema-alan tapahtumaan!