NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.9.2023.

Alan Yhteiset Huoltoasemapäivät järjestetään 4.–7.10.2023 Holiday Club Vierumäessä. Tapahtuma on jälleen kerran suurempi kuin edellisenä vuonna. Tapahtuman järjestäjinä ovat Teboil-kauppiaat, Neste-kauppiaat, ST1-kauppiaat, SEO ja Liikennepalvelukauppiaat ry. Paikalle kutsutaan yli 600 kauppiasta!

Perjantaina 6.10.2023 rakennetaan Vierumäki Holiday Clubin Ballroomiin HUAS-Areena, jossa pidetään tämän syksyn myyntinäyttely taas kerran suurempana kuin edellisellä kerralla. HUAS Areenalla on erinomainen mahdollisuus tavoittaa kaikkien lippukuntien ja omien brändien kauppiaat yhdellä kerralla.

Onnistunutta myyntinäyttelyä juhlitaan Kauppiaspäivän iltana. Iltajuhlan teemana on Gaalailta. Iltaan rakennetaan glamouria ja tunnelmaa. Pukukoodi on juhlava ja näyttävä pukeutuminen on suositeltavaa.

Näyttelyosastojen hinnat 2023

Timantti 3900 € alv 0 % (paikkoja rajatusti tarjolla)
Platina 2900 € alv 0 %
Kulta 2300 € alv 0 %

Varaa paikkasi heti syksyn suurimpaan huoltoasema-alan tapahtumaan. Huomaathan, että parhaita Timantti-paikkoja on rajattu määrä tarjolla. Näyttelypaikkojen varaaminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä.

Timanttipaikkat ovat sijainniltaan ja kooltaan ehdottomasti parhaita.

Platinapaikat sijoitellaan ottaville paikoille. Holiday Club Vierumäen Ball Roomissa näyttelytila-asetteluna kaikki sijainnit ovat hyviä, mutta Platinapaikat kohdennetaan erityisen tarkkaan valituille sijainneille.

Näyttelypaikkojen lopullinen layout valmistuu ja julkaistaan, kun kaikki näytteilleasettajat ovat tiedossa.

Näyttelypöytäyksikkö on peruskokouspöytä, joka Vierumäki Holiday Clubilta löytyy. Pöydän koko on: leveys 130 cm, syvyys 45 cm ja korkeus noin 77 cm. Näytteilleasettaja voi käyttää omia pöytiään tai rakennelmiaan, jotka suhteutuvat valitun paikan kokoon.

Näyttelyosastojen koot jakautuvat seuraavasti:

Timanttipaikka on kahden tai kolmen näyttelypöydän kokoinen paikka erityissijainnilla.

Platinapaikka on kahden näyttelypöydän kokoinen paikka.

Kultapaikka on yhden näyttelypöydän kokoinen paikka.

Tervetuloa tekemään tulosta syksyn suurimpaan huoltoasema-alan tapahtumaan!