6.10. KAUPPIASPÄIVÄ

Perjantaina 6.10. aamusta on vuorossa kauppiasyhdistysten kokoukset.

Kokousten jälkeen avataan HUAS Areenan ovet ja syksyn suurin myyntinäyttely ja ostorieha alkaa. Eri toimialojen yhteistyökumppanit ovat paikalla toinen toistaan parempien tarjousten kanssa. Myyntinäyttelyyn kannattaa tulla hakemaan hyviä katteita ja uusia ideoita!

Myyntinäyttelyn jälkeen on vuorossa jo toinen perinteinen HUAS Tammermatic keilakilpailu. Viime vuonna aloitettu keilakisaperinne sai mahtavan suosion. Tule pitämään hauskaa ja ottamaan mittaa kauppiaiden ja kumppaneiden kesken keilaradalla. Ketkä ovat vuoden 2023 keilakuningas ja -kuningatar?

Perjantai-iltana on aika laittaa parempaa pukinetta päälle, kun vuorossa on HUAS Gaala. Pukukoodi on tumma puku tai muuten juhlava asuste. Tiedossa on upea illallinen, palkitsemisia ja Stand Up koomikko Tommi Mujusen nauruhermot aukaiseva esitys. Arpajaisia ei luonnollisesti unohdeta, joten jännitystä riittää pitkin iltaa.

Illallisen jälkeen HUAS Gaala jatkuu yökerhossa, kun lavalle saapuu Ilpo Kaikkonen yhtyeineen. Luvassa on mahtavaa menoa ja iloisia ilmeitä. Ilpo Kaikkosen setin jälkeen menosta huolehtii DJ ja puolen yön aikaan on tarjolla pientä suolaista yöpalaa.

Aikataulu

9:00 Ilmoittautuminen
9:00 Näyttelyosastojen rakentaminen
9:00 alkaen Kauppiaskokoukset ja muut kokoukset
11:00 Lounas
12:00-16:00 Myyntinäyttely, HUAS Areena/Ball Room
16:30-18:30 Tammermatic Keilakilpailu, alakerran keilahalli
19:15 Tervetuloa HUAS Gaalaan, kuohuviinit
19:30 HUAS Gaala, Ball Room
22:00 Yökerho
Ilpo Kaikkonen yhtyeineen esiintyy
24:00 Yöpala
00:00 DJ huolehtii menosta ja meiningistä
02:30 Valomerkki
03:00 Tilaisuus päättyy