KE 4.10. SPORTTIPÄIVÄ

HUAS GOLF

HUAS Golf pelataan tänä vuonna nimellä SEO Golf. Golfkilpailu kilpaillaan Vierumäen Cooke-kentällä, joka on yksi Suomen kovatasoisimmista ammattilaiskentistä.

Golfkilpailussa mittaa toisistaan ottavat kauppiaat ja yhteistyökumppanit. Kenellä on pisin drive ja kuka osuu tarkimmin lähimmäksi lippua? Kilpailu pelataan pistebogeyna ja kolme parasta palkitaan. Lisäksi on luvassa mielenkiintoisia erikoiskilpailuja, kuten ”Beat the Pro”. Palkinnot jaetaan perjantaina 6.10. HUAS Gaalassa.

Pelin ohessa pääsemme nauttimaan Golf Paviljongissa herkullisen aamupalan ennen kilpailua ja kilpailun jälkeen on luvassa ansaittu lounas. Lounaan jälkeen on saunomismahdollisuus hotellilla.

OHJATTU VAELLUS VIERUMÄEN MAASTOISSA

Jos golf ei ole lajisi, mutta haluat liikkua, niin lähde mukaan lyhyelle vaellukselle Vierumäen miellyttäviin maastoihin. Vaelluksen kohteena on lähialueella sijaitseva laavu. Laavulla pidetään makkaranpaistopaussi ja levähdetään hieman ennen paluumatkaa.

Vaellukselle lähdetään 14:00 hotellin receptionista ja paluu samaan paikkaan noin 18:00.

Aikataulu

SEO GOLF
9:00 Aamupala: Golf Paviljonki, Vierumäki
9:30 Kilpailun ohjeistus
10:00 Kilpailu alkaa Cookella
14:30 Lounas
15:30 Saunomismahdollisuus hotellilla
19:00 Omatoiminen ja omakustanteinen iltaruokailu Ravintolat
NOIN KAHDEN TUNNIN OHJATTU  VAELLUS
14:00 – 17:00 Kokoontuminen Vierumäki Holiday Clubin receptioniin, josta lähtö vaellukselle. Kohteena lähimaastossa oleva laavu, jossa on tauko ja makkaranpaistoa.